Prelucrari mecanice

Ai nevoie de prelucrari mecanice?

Solita oferta formular Solita oferta Email 0784 444 555

Prelucrari Mecanice

 

In industria prelucratoare, la capitolul servicii, prelucrarile mecanice au o importanta majora. Acestea presupun o gama foarte variata de activitati care includ operatiuni de brosare, danturare, filetare, honuire, strunjire, stantare, precum si tratamente termice sau de vopsire, cromare, armaturi industriale, dar si realizarea unor piese de schimb speciale pentru cilindri hidraulici, componente pentru armaturi etc.
 
Un specialist in Prelucrari Mecanice este capabil sa produca pe baza instructiunilor primite de la clientul sau mostre si unicate, dar si serii limitate de produse cu multiple aplicatii industriale.
 
Prelucrarile mecanice se realizeaza in principal cu ajutorul unor utilaje moderne CNC, dar si cu masini-unelte traditionale. Astfel, datorita aparaturii de care dispune, specialistul in Prelucrari Mecanice poate prelucra metale feroase si neferoase, diferite tipuri de oteluri, dar si semifabricate turnate.
 
Pe langa abilitatile practice si cunostintele vaste in domeniul prelucrarii diferitelor tipuri de materiale, inca o abilitate deosebita prin care se remarca specialistii in lucrari mecanice este capacitatea de a comunica eficient cu echipa din care fac parte, astfel incat sa poate oferi clientilor lor cele mai bune solutii la solicitarile lor.

 

Tipuri de Prelucrare CNC si Prelucrari prin aschiere

 

Brosare

 
Brosarea este un procedeu de aschiere a unui material folosind un anumit tip de brosa. Brosele sunt niste scule speciale, prevazute cu mai multi dinti dispusi succesiv, in functie de inaltimea lor. Prin brosare, se poate indeparta in cadrul unei singure curse tot adausul de prelucrare al unui material, fiind astfel vorba de un procedeu cu o precizie si o productivitate foarte inalte.
 

Danturare

 
La fel ca brosarea, si danturarea este un procedeu de aschiere, doar ca in cazul sau, in loc de o brosa, se foloseste o roata dintata. Dantura acestei roti se realizeaza pe baza solutionarii a doua probleme tehnice si aume: generarea curbei generatoare si generarea curbei directoare. La randul sau, modul de generare a curbei generatoare se distinge prin doua variante distincte: danturare prin copiere si danturare prin rulare.
 

Filetare

 
Filetarea presupune crearea unui filet de forma unui canal elicoidal dispus de-a lungul unei suprafete cilindrice, in exterior sau in interior. Procedeele de filetare sunt de doua tipuri: filetare prin aschiere si filetare prin deformare plastica la rece – procedeu numit si rularea filetelor.
 

Honuire

 
Si honuirea este un tip de prelucrare prin aschiere, doar ca in cazul sau se folosesc niste scule speciale, de mare finete. In general, honuirea se realizeaza pentru suprafetele cilindrice interioare si in foarte putine cazuri pentru suprafete cilindrice exterioare sau plane. Procesul de honuire poate fi aplicat oricarui tip de material, in ultima faza a procesului de transformare a sa intr-o piesa mecanica, motiv pentru care acest procedeu poate fi considerat si o metoda de finisare.
 

Strunjire

 
Strunjirea, probabil si cel mai cunoscut tip de prelucrare mecanica, este o operatie tehnologica care presupune prelucrarea unui material cu ajutorul unui strung confectionat la randul sau din materiale cu proprietati caracteristice, menite sa reziste solicitarilor la care sunt supuse in timpul procesului de prelucrare.
 

Stantare

 
Stantarea, ultimul tip de prelucrare mecanica pe care am ales sa-l aducem in discutie aici, reprezinta o operatie de fasonare, realizata la rece sau la cald, realizata prin taiere, cu ajutorul unor stante sau prin deformare plastica, fara aschiere, asupra unor obiecte de aceeasi forma, ca de exemplu: table, benzi, sarme sau discuri.
 
Bine ati venit pe pagina noastra de Prelucrari Mecanice! Aici, va oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru a va satisface nevoile industriale si a va asigura ca proiectele dumneavoastra vor fi realizate cu succes si la timp.
 
La Prelucrari Mecanice, ne mandrim cu:
 
  1. Expertiza noastra vasta: Echipa noastra de profesionisti cu experienta in prelucrari mecanice este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra, indiferent de complexitate.
  2. Echipamente moderne si tehnologie de ultima ora: Utilizam tehnologie de ultima ora si masini CNC performante pentru a va garanta ca rezultatele vor fi de cea mai inalta calitate si precizie.
  3. Flexibilitate si personalizare: Ne adaptam la nevoile specifice ale clientilor nostri, oferind servicii personalizate de prelucrari mecanice, inclusiv strunjire, frezare, rectificare si alte tehnici specifice.
  4. Respectarea termenelor limita si a bugetului: Ne angajam sa finalizam proiectele la timp, respectand intotdeauna bugetul alocat, pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele fara intarzieri sau costuri suplimentare.
  5. Siguranta si sustenabilitatea: Ne asiguram ca toate prelucrarile mecanice sunt realizate in conditii de siguranta si respectand normele de mediu, pentru a va proteja angajatii si a minimiza impactul asupra mediului inconjurator.
 
Nu mai asteptati! Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si a afla cum va putem ajuta cu serviciile noastre de prelucrari mecanice de inalta calitate.

Prezentare video Delcase. Oferim servicii de prelucrari mecanice

Prelucrari mecanice

Prelucrari mecanice

Aveti nevoie de componente mecanice frezate pe utilaje CNC?

Doriti sa discutam despre un proiect anume?

Clientii Nostri

In cei 10 ani am realizat pentru clientii nostri peste 6500 de proiecte

Hirt Engines logo Delcase prelucrari mecanice
Adient logo client Delcase prelucrari mecanice
Logo Akwel Delcase Client
Procter and Gable client Delcase
Hella Logo Delcase client
ingineri vanzari ssr
frezare cnc inox

Prelucrari mecanice

Repere din aluminiu

solicita oferta
frezare cnc timisoara

Prelucrari mecanice

Piese frezate din otel

solicita oferta
frezare cnc otel

Prelucrari mecanice

Piese frezate CNC inox

solicita oferta

Prelucrari mecanice

Oferim servicii de frezare CNC in Timisoara

Solicita oferta de pret

Piese frezate CNC realizate de catre noi

Am realizat pentru Clientii nostri 200 000 de piese mecanice

Contacteaza-ne telefonic